NaslovnicaVijestiSerijev agent otkrio zašto bi mogao propasti njegov transfer u Barcelonu

Serijev agent otkrio zašto bi mogao propasti njegov transfer u Barcelonu

Odlazak zvijezde Nice Jeana Michaela Serija u Barcelonu je navodno propao zbog intervencije Paris Saint Germaina, kluba koji je ovog ljeta napravio najskuplji transfer u povijesti nogometa dovođenjem Neymara iz katalonskog giganta.

Agent otkrio zašto Seri neće u Barcelonu

Ovu informaciju je otkrio Serijev agent Franklin Mala, koji je u izjavi za španjolsku Marcu optužio vlasnika PSG-a kako je krivac jer je Barca u posljednjem trenutku odustala od transfera.

Klub sa Camp Noua je navodno već bio sve dogovorio sa Serijem i Nicom, kojoj je trebalo pripasti oko 40 miliona eura. Prema mišljenju Male, PSG se uključio u cijelu stvar i izazvao prekid pregovora između Barce i Nice.

[su_bonus]

“Bilo je moguće postići dogovor jer su Barcelona i Nica pregovarali. U utorak su čelnici Barcelone bili u Francuskoj, raspitivali se o igraču, ali su već znali njegove sposobnosti. PSG je nazvao nicu i uključio se u pregovore samo da bi zeznuo Barcelonu.”

Barcelona i PSG su tokom cijelog ljeta “u ratu” zahvaljujući mnogim medijima prema čijem pisanju su se ova dva kluba povezivala sa međusobnim dovođenjem igrača, u čemu je PSG na kraju i uspio dovođenjem brazilske zvijezde.

Katalonski klub je početkom ljeta pokušao dovesti veznjaka PSG-a Marca Verrattija, ali uprkos svim naporima, Verratti je na kraju ostao u Parizu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!