NaslovnicaVijestiŠest igrača Barcelone stavilo Messija na 'crnu listu'

Šest igrača Barcelone stavilo Messija na ‘crnu listu’

Lionel Messi je ostao utučen nakon što ga je šest njegovih suigrača iz Barcelone stavilo na crnu listu prema zapanjujućim izvještajima.

33-godišnji argentinski napadač pretrpio je veliku bitku sa španjolskim klubom na ljeto nakon što je predao zahtjev za transfer.

Messi može slobodno razgovarati sa klubovima iz La Lige u siječnju, jer mu trenutni ugovor istječe idućeg ljeta.

Ranija izvješća sugeriraju podjelu između šestostrukog osvajača Zlatne lopte i njegovih suigrača, a kapetan Barcelone rekao je da se u svlačionici osjeća sam.

I čini se da se Messijeve nevolje na Nou Campu nastavljaju zbog napetosti sa šest igrača u momčadi Barce.

Diario Gol izvještava da su Riqui Puig, Marc-Andre ter Stegen, Ousmane Dembele, Miralem Pjanić, Samuel Umtiti i Junior Firpo igrači koji više ne razgovaraju sa Messijem.

Međutim, španjolski mediji tvrde da argentinski kapetan još uvijek ima potporu starijih igrača kao što su Sergio Busquets, Jordi Alba i Gerard Pique.

Messi je u velikoj mjeri povezan sa prelaskom u PSG i Manchester City, dok je Inter također zainteresiran za transfer.

Argentinac je u intervju tvrdio da se drama iz njegove transfer sage prošlog ljeta prenijela na početak ove sezone.

“Ljeti sam se stvarno loše proveo. To se nakupilo.

“Što se dogodilo prije ljeta, te kako je sezona završila, beurofax i sve ostalo. Na kraju sam to malo prenio na početak ove sezone.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!