NaslovnicaVijestiSetien: Uvođenje novog pravila je loše za Barcelonu

Setien: Uvođenje novog pravila je loše za Barcelonu

Iako je većina pozdravila uvođenje novog pravila o pet izmjena, trener Barce Quique Setien smatra da će uvođenje novog pravila škoditi njegovoj ekipi, zbog stila igre koji forsiraju.

uvođenje novog pravila

Trener nogometaša Barcelone Qique Setien smatra da privremeno pravilo o pet izmjena tokom utakmice neće biti od koristi njegovoj ekipi kad se nastavi La Liga 11. lipnja.

“Naš stil igre omogućava nam da veliki broj svojih susreta riješimo u posljednjih 15 ili 20 minuta utakmice kada su protivnički igrači izmoreni. Sada kada imate mogućnost pet izmena, sumnjam da ćemo biti u prilici da računamo na izmorenost naših protivnika. Ovakvo pravilo će nam škoditi”, rekao je Setien, prenose španjolski mediji.

Privremeno pravilo o pet umjesto dosadašnje tri izmjene igrača donijela je FIFA kako bi smanjila mogućnost ozljeda nogometaša koji su dugo pauzirali zbog pandemije koronavirusa, a primjenjivaće se do kraja ove kalendarske godine.

Takmičenje u španjolskoj La Ligi nastavlja se 11. lipnja, a Barca je prva na tabeli sa dva boda više od Real Madrida.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!