NaslovnicaVijestiSevilla dovela zamjenu za Gameira

Sevilla dovela zamjenu za Gameira

Sevilla je dovela zamjenu u napadu nakon što je njihove redove napustio Kevin Gameiro koji je prešao u redove Atletico Madrida. Zanimljivo jednog Francuskog napadača u Sevilli su odlučili zamijeniti drugim. Wissam Ben Yedder stigao je iz Toulousea u kojem je igrao od 2010. godine. Ben Yedder ima 25 godina, te je visok 170 cm.

Wissam Ben Yedder test

Ben Yedder je prošao liječnički pregled u Sevilli i time preskočio i posljednju prepreku prije dolaska na Sanchez Pizjuan. Ovaj napadač je prošle sezone u 46 nastupa postigao 23 pogotka, a za Toulouse je ukupno odigrao 156 susreta uz 63 pogotka. Interes za ovog igrača pokazivali su brojni europski klubovi, među kojima su bili West Ham i Arsenal. Na kraju najkonkretnija i najbrža pokazala se Sevilla koja je poslala ponudu u iznosu 9 milijuna eura.


Osim Francuskog napadača momčad iz Andaluzije dovela je u svoje redove i Luciana Vietta, pa bi na taj način trebali nadomjestiti odlazak svog prvog napadača. Ben Yedder do sada nije nastupio za Francusku nogometnu reprezentaciju, ali zanimljiv je podatak kako je nastupio za futsal reprezentaciju Francuske, pa je to još jedan dokaz kako se radi o sjajnom igraču.

Momčad Seville poznata je po odličnim kupovinama, pa nitko ne sumnja kako će se i ovaj igrač pokazati odličnim poslom. Podsjetimo Sevilla koja je trostruki uzastopni osvajač Europa lige ove sezone nastupa u Ligi prvaka, a u novoj sezoni voditi će ih novi trener sjajni Argentinac Jorge Sampaoli.

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!