NaslovnicaNajave utakmicaSevilla - Valencia: Direktna borba za mjesta koja vode na europska natjecanja!

Sevilla – Valencia: Direktna borba za mjesta koja vode na europska natjecanja!

Sevilla – Valencia igraju u nedelju poslijepodne u 16:15h u sklopu 29. kola Primera lige. Gledat ćemo direktnu borbu za mjesta koja vode na Europska natjecanja. Sevilla u ovaj susret dolazi nakon što su ostvarili pobjedu u posljednje dvije utakmice, dok je Valencia u posljednjem susretu kod kuće odigrala remi bez golova protiv Getafea.

Sevilla - Valencia

Timske novosti

Sevilla

Sevilla je ispala iz Europske lige u dramatičnim okolnostima u Pragu prije dva tjedna. Gol u produžecima ih je poslao kući sa porazom od 4-3 i to je bio kraj natjecanja za Sevillu, natjecanje koje ih je definiralo do sada. To je imalo značajne posljedice za Pabla Machina, koji je smijenjen sa veteranom Joaquinom Caparrosom koji se vratio kako bi usmjerio klub do kraja sezone, što mu je prošle sezone uspjelo.

U jednoj fazi ove sezone, Sevilla je izgledala apsolutno prikovana za kvalifikacije za Ligu prvaka, ali njihova igra je pogođena ozbiljnom krizom. Pred ovaj susret su pod znakom sumnje Escudero i Vaclik, dok sigurno neće nastupiti Juan Soriano zbog suspenzije i Nolito zbog ozljede.

Valencia

Valencia je razvila pravu naviku za postizanje ključnih i kasnih golova ove sezone i oni su to ponovo uradili kada je Goncalo Guedes postigao vitalan gol u sudijskoj nadoknadi u gostima protiv Krasnodara u Europskoj ligi. Oni su također postigli gol u 90 minuti susreta protiv Girone prije tri tjedna kako bi zadržali svoju črvrstu formu i ostali neporaženi u  15 utakmica na svim natjecanjima.

Valencia također izgleda vrlo opasno pred golom. Sa Guedesom koji je ponovo spreman, oni imaju pravu kvalitetu na krilnim pozicijama, dok je Rodrigo otkrio svoju pravu formu u posljednje vrijeme. U ovoj utakmici će biti samo bez Piccinija, dok je Coquelin pod znakom sumnje.

Moguće postave

Sevilla: Vaclik, Jesus Navas, Kjaer, Sergi Gomez, Wober, Pablo Sarabia, Amadou, Banega, Promes, Andre Silva, Ben Yedder.

Valencia: Neto, Wass, Gabriel Paulista, Garay, Gaya, Carlos Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes, Santi Mina, Rodrigo.

Prijedlog za klađenje

Prijedlog za ovu utakmicu neće ići na pobjedu bilo kojeg tima ovog puta, međutim, ovdje preporučujemo over 5.5 kartona u bet365 kladionici. Prije svega da kažemo kao i uvijek, bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta i zbog toga je ovo najbolja kladionica za klađenje na kartone.

Ovdje imamo direktnu borbu za mjesta koja vode na europska natjecanja i to je sigurno dovoljna motivacija za oba kluba. Očekujemo veliku borbu na terenu koja će shodno rezultatu sigurno izazvati nervozu i negodovanje, a tome će prihoditi i žuti, pa čak možda i crveni kartoni. Granica od 5.5 nam se čini vrlo prihvatljivom, s obzirom da su ovo dva kluba koja dobijaju blizu 3 kartona u prosjeku po utakmici. Uz sve to imamo borbu za ta mjesta koja vode na europska natjecanja i to će sigurno dodati ulje na vatru u ovom susretu.

Jose Gonzalez je sudac koji će dijeliti pravdu u ovom susretu, a njegova statistika nam govori da je znao podijeliti šest i sedam kartona na nekim utakmicama uz pokoji i crveni karton. U posljednjih 10 susreta, Jose Gonzalez je podijelio četiri crvena kartona. Odigrajte over 5.5 kartona u najboljoj kladionici na svijetu!

UPLATI!

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!