NaslovnicaVijestiSezona je gotova za igrača Liverpoola: Tek se vratio na teren, a...

Sezona je gotova za igrača Liverpoola: Tek se vratio na teren, a sada mora na operaciju

Liverpoolov veznjak Thiago Alcantara propustit će ostatak sezone jer mora na operaciju kuka i neće biti na raspolaganju treneru Redsa Jurgenu Kloppu.

Španjolac je ove sezone odigrao 28 utakmica za Liverpool u svim natjecanjima, a nakon povratka na teren nakon dvomjesečne pauze sada će morati ponovno odmarati.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Alcantara će tako propustiti utakmice engleskog prvenstva protiv Fulhama, Brentforda, Leicester Cityja, Aston Ville i Southamptona.

Liverpool je trenutno peti s 56 bodova, sedam manje od četvrtoplasiranog Manchester Uniteda koji ima jednu utakmicu više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!