NaslovnicaVijestiShakira: "Nije zato što mi je muž, ali je najbolji branič na...

Shakira: “Nije zato što mi je muž, ali je najbolji branič na svijetu.”

Gerard Pique je odigrao svoju ulogu u Barceloninoj velikoj pobjedi protiv Real Madrida na Bernabeu, a njegova supruga Shakira pridružila se pohvalama.

Ovo nije bila osobito sjajna sezona za Piquea, jer se činilo da su ga godine sustigle. Nakon navodne svađe izvan terena sa bivšim kolegom Lionelom Messijem zbog njegove ulogu u odlasku sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte, Pique zasigurno nije bio u najboljem razdoblju svoje karijere.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, u nedelju je branič Barcelone zajedno sa svojim suigračima ostvario veliku pobjedu, jer su uništili lidera La Lige Reala u 249. El Clasicu.

Nakon utakmice, Pique je poslao poruku da se Barca ‘vratila’, a sada je svoju podršku dodala i njegova supruga, nazvavši španjolskog braniča ‘najboljim na svijetu’.

“Gerard mi ne dopušta da te stvari govorim javno”, objavila je na Instagramu.

“Ali samo on sa svojim herojstvom može ovako igrati, svladati svaku ozljedu ili bol i uvijek dati sve od sebe.”

“Nije zato što mi je muž, ali je najbolji branič na svijetu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!