NaslovnicaVijestiShakira uhvatila Piquea s drugom ženom, uskoro će se rastati

Shakira uhvatila Piquea s drugom ženom, uskoro će se rastati

Jedan od najpoznatijih parova u Španjolskoj, nogometaš Gerard Pique i pjevačica Shakira na rubu su prekida.

Španjolski reprezentativac i kolumbijska pjevačica zajedno su od 2010. godine i imaju djecu Milana i Sashu, no čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako prenosi SPORTbible, Pique već neko vrijeme ne živi sa Shakirom, pa je trenutno u svom domu u Barceloni, a često se viđa noću sa svojim suigračem Riquijem Puigom.

A razlog zašto se slavni par rastao navodno je bila Piqueova nevjera. Shakira je uhvatila Piquea u prijevari i, barem za sada, ne može to preboljeti.

Korisnici društvenih mreža već duže vrijeme primjećuju da se nešto čudno događa. Shakira od ožujka nije objavila nijednu objavu s Piqueom na društvenim mrežama, a u posljednjoj pjesmi koju je otpjevala “Te Felicito” u nekoliko stihova, čini se da je sve priznala.

“Da bih te upotpunila, ja sam rastrgana na komade. Upozorena sam, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da si lagao, to je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj mi reći da ti je žao, možeš se pretvarati da si iskren ali znam te dobro i znam da lažeš”, stihovi su njenog posljednjeg hita.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!