NaslovnicaVijestiShinnie: Dovodit ću svog psa da ga ugrize svake sedmice

Shinnie: Dovodit ću svog psa da ga ugrize svake sedmice

Dovodit ću svog psa da ga ugrize svake sedmice, rekao je igrač Aberdeena. Jonny Hayes će gledati preko ramena svog timskog kolegu iz Aberdeena koji ga je na neobičan način motivisao nakon njegovog gola protiv Celtica.

Dovodit ću svog psa da ga ugrize svake sedmice

Aberdeenov Graeme Shinnie se našalio da će on uzeti svog psa i dovesti ga da ugrize Jonny Hayesa svake sedmice nakon što je krilni igrač bio ugrižen za ruku, a zatim postigao gol protiv Celtica.

Hayes, koji ima 28 godina, je imao posjekotinu od dva centimetra, nakon što ga je ugrizao pas, dok je i on sam šetao svog ljubimca.

Irac se oporavio na vrijeme za škotsku Premier ligu, i u prvoj utakmici poslije ujeda postiže zapanjujući gol izvan kazenog prostora.

Shinnie je rekao da se Hayesov bliski susret sa psom pokazao efikasnim i kao neobičan izvor motivacije i također je u šali rekao da će on dovoditi svog psa redovnije da bi njegov kolega nastavio sa postizanjem golova.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Kada sam čuo za napad, mislio sam da je šala”, rekao je Shinnie.

“Družimo se non stop, zajedno smo izlazili nebrojeno puta da šetamo pse – sva sreća tada nisam bio sa njim – ali mislim da je to samo bila nesreća i zato što je Jonny iste veličine kao psi, mislim da se samo našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.”

“Možda će neki reći da je svu frustraciju istresao na Celtic i ako je tako, ja ću svake sedmice da dovodim svog psa da ga ugrize.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!