NaslovnicaVijestiSilvio Berlusconi: "Ako pobijedimo Milan ili Juventus šaljem pun bus prostitutki u...

Silvio Berlusconi: “Ako pobijedimo Milan ili Juventus šaljem pun bus prostitutki u svlačionicu”

Poznati političar i vlasnik talijanskog prvoligaša Monze je na božićnoj večeri kluba obećao igračima da će, ako pobijede Milan ili Juventus, poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu.

On je na večeri uzeo mikrofon i rekao: “Pronašli smo dobrog i prijateljski nastrojenog trenera sposobnog za motivirati naše igrače. Dao sam im dodatnu motivaciju rekavši da ću im poslati bus prostitutki u svlačionicu ako pobijede Milana ili Juventusa ili jedan od većih klubova.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo da je Monza ove sezone ušla u Seriju A i nakon 15. kola nalazi se na 14. poziciji sa 16 osvojenih bodova, što je devet iznad zone ispadanja.

Momčad je nakon odlaska Giovannija Stroppa od rujna zaposlila trenera Raffaele Palladina, a njegov rad hvali i Berlusconi.

Ovom izjavom je Berlusconi nasmijao sve okupljene goste, a tom prilikom pokraj njega je bila i njegova djevojka. Talijanska Serie A je pauzirana zbog Svjetskog prvenstva i nastavit će se početkom siječnja kada će Monza gostovati kod Fiorentine, gdje je kvota na Monzu 4.75 u bet365 kladionici.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!