NaslovnicaVijestiŠime Vrsaljko ostao bez kluba

Šime Vrsaljko ostao bez kluba

Bivši reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko raskinuo je ugovor sa grčkim Olympiakosom i sada je slobodan igrač. Tamošnji mediji su objavili kako je klub sa Vrsaljkom dogovorio sve uvjete raskida ugovora i nakon svega nekoliko mjeseci Vrsaljko napušta redove grčkog velikana.

Šime je za Olympiacos odigrao samo devet utakmica ove sezone u svim natjecanjima, ali nije upisao niti jedan gol ni asistenciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši hrvatski reprezentativac je stigao iz Atletica u srpnju ove godiine, nakon što je u Madridu proveo pet godina. Vrsaljko je u jednoj sezoni igrao za Inter, a u Seriji A je još nastupao i za Sassuolo i Genou.

Za reprezentaciju je odigrao 52 utakmice, dok je bio standardni dio momčadi koja je u Rusiji stigla do finala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!