NaslovnicaVijestiSimeone, Griezmannn i društvo u nedjelju igraju najbitniju utakmicu sezone!?

Simeone, Griezmannn i društvo u nedjelju igraju najbitniju utakmicu sezone!?

LaLiga preko noći je postala puno zanimljivija. Barcelona je otišla na gostovanje kod Las Palmasa i remizirala. Ono što je specifično za gostovanje kod Las Palmasa jest udaljenost koju klubovi iz Španjolske moraju preći da bi došli na Kanarsko otočje, a taj put dodatno umara igrače.

S pravom se Valverde žalio kada je nekidan rekao da je Atletico u boljoj poziciji pred utakmicu koja bi mogla odlučivati o prvenstvu. Atletico Madrid igrao je u utorak na domaćem terenu protiv Leganesa, a Barcelona igra u srijedu na gostovanju na Kanarima.

Da bi Barcelonina ekspedicija stigla u Las Palmas moraju preći 2178 kilometara. Usporedbe radi, gostovanje kod Chelsea u Londonu bilo je 1030 kilometara kraće. Osim toga Atletico je imao i jedan dan odmora više i to je razlog zašto je Valverde prozvao španjolski nogometni savez.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U najboljem mogućem trenutku Griezmann je ušao u formu. Po mnogima top 5 najboljih igrača svijeta baš kao i Cristiano Ronaldo nije najbolje ušao u prvom dijelu sezone, ali u 2018. godini omaleni Franzuc doista je dominantan. U zadnje dvije utakmice zabio je 7 golova – 4 Leganesu i 3 Sevilli.

Do prije samo nekoliko tjedana prvenstvo u Španjolskoj bilo je riješeno. Valverde i njegova družina imali su imali su gotovo savršeni score od 18 pobjeda i 3 remija, ali danas – 5 tjedana kasnije situacija je takva da Barcelona ima score 20 pobjeda i 6 remija. Tri puta su remizirali u zadnjih 5 utakmica i dopustili da se Atletico Madrid približi na samo -5.

[su_bonus]

Simeone i društvo ispali su iz Lige prvaka i sada su apsolutno fokusirani na LaLigu, za njih je utakmica u nedjelju finale prvenstva. Ukoliko poraze Barcelonu doći će na samo -2 od kluba iz Katalonije, a onda će ključnu ulogu igrati dvoboji protiv Real Madrida koji je također u sve boljoj formi.

Do kraja prvenstva ostalo je 12 kola, a obje momčadi imaju dovoljno široku klupu, ali pitanje je motivacije. Barcelona je od “osvojenog” prvenstva došla do ponovne borbe za titulu, a Atletico nema pritisak u Ligi prvaka tako da im je ovo glavni fokus i sigurno da će biti nešto motiviraniji kako bi spasili sezonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!