NaslovnicaVijestiSimone Inzaghi najavio finale Lige prvaka: "Ne smijemo se bojati, nismo bez...

Simone Inzaghi najavio finale Lige prvaka: “Ne smijemo se bojati, nismo bez razloga u finalu i to ćemo i dokazati.”

Finalna utakmica Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera održat će se u subotu u 21 sat u Istanbulu. Trener Simone Inzaghi, koji vodi talijansku momčad, najavio je ovaj susret. Iako su novinari na konferenciji za medije pokušali saznati tko će biti u napadu od prve minute, odgovor na to pitanje bit će poznat tek prije početka utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas vrlo težak suparnik, najbolja momčad svijeta. Ne smijemo se bojati, nismo bez razloga u finalu i to ćemo i dokazati. Morat ćemo parirati Cityju u veznom redu, ali trebat će nam noge, glava i srce. Ovo će nam biti 57. utakmica u sezoni. U nekima od njih smo zasluženo izgubili, a u nekima zasluženo pobijedili. Imamo priliku upisati se u povijesti napraviti ono što je Inter postigao 2010. godine, osvojiti Ligu prvaka”, izjavio je Inzaghi.

Na konferenciji za medije, jedno od pitanja bilo je kako suprotstaviti Erlingu Haalandu, dok je drugo pitanje bilo koje igrače će trener Inzaghi uvrstiti u vrh napada od samog početka. Iako je Inzaghi odgovorio na pitanje o suparniku, potpuno je zaobišao temu kada je trebao otkriti hoće li na teren istrčati Edin Džeko ili Romelu Lukaku.

“Znamo koliko je Haaland opasan. Pripremili smo recept kojim bismo ga mogli zaustaviti, ali cijela momčad morat će obratiti pažnju i na ostale igrače. City se izvrsno brani i izvrsno napada, a mi moramo igrati našu igru”, izjavio je trener Intera.

Koeficijent na pobjedu Cityja u bet365 kladionici iznosi 1.50, dok je na pobjedu Intera 6.50, što pokazuje koliki je favorit klub iz Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!