NaslovnicaVijestiSIMULACIJA FOOTBALL MANAGER 2019: Evo što se dogodi kada Lionel Messi pređe...

SIMULACIJA FOOTBALL MANAGER 2019: Evo što se dogodi kada Lionel Messi pređe u Real Madrid!

Simulacija Football Manager 2019. Evo što se dogodi kada Lionel Messi pređe u Real Madrid! Navijači Real Madrida će odahnuti sa olakšanjem kada legenda Barcelone Lionel Messi najavi svoju mirovinu.

Simulacija Football Manager

Iako će prekrasna igra izgubiti svog najboljeg umjetnika, izgledi da će Los Blancosi dominirati u domaćem prvenstvu i El Clasicu će se znatno povećati.

Messijeva karijera se poklopila sa najuspješnijim razdoboljem Barcelone u povijesti kluba, a Argentinac je od 2005. godine sakupio 32 trofeja sa klubom.

U El Clasicu, Messi je bio glavni mučitelj Reala, postigavši 26 golova u 39 utakmica protiv vječnih suparnika.

Nijedan igrač u povijesti najslavnije nogometne igre nije uspio ostvariti više golova od 32-godišnjaka i njegova trenutna forma u 2018/19 sezoni sugerira da će on još dodati tome u nadolazećim godinama.

Messi je već postigao 33 gola na svim natjecanjima u svoje ime, više od bilo kojeg igrača u Europi. Karim Benzema trenutno vodi u Real Madridu sa 19 golova, 11 njih je došlo u La Ligi.

Ali što ako ova dvojica zaigraju zajedno u slavnom bijelom dresu ove sezone?

Pa, ljudi u Planet Footballu su pokušali odigrati taj scenarij, tako što su simulirali Realovu 2018/19 sezonu na Football Manageru, a Messi je dodan u momčad.

Budući da je grad Barcelone u žalosti nakon gubitka Messija, Real Madrid dolazi na posao sa živahnim Argentincom i osvaja La Ligu na vrlo lagan način.

Nakon 12 utakmica, Los Blancosi su pobijedili 11 i remizirali samo jednu, a Messi je postigao osam golova.

Što se tiče Barce, oni su 15 bodova u zaostatku nakon prikupljanja samo 19 bodova u 12 utakmica, uključujući i studeni bez pobjede.

Ernesto Valverde nekako uspijeva zadržati svoj posao…

Simulacija Football Manager

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!