NaslovnicaVijestiSin Carla Ancelottija je ključna osoba u Realovoj svlačionici: Španjolci otkrili njegove...

Sin Carla Ancelottija je ključna osoba u Realovoj svlačionici: Španjolci otkrili njegove zadatke

Nakon drame i jedanaesteraca u Manchesteru, Real Madrid je u Manchesteru eliminirao City i pridružio se PSG-u, Borussiji i Bayernu u polufinalu Lige prvaka. Španjolski Relevo dan nakon utakmice analizira prolazak Reala u Engleskoj. Real je bio pod pritiskom tijekom cijelih 120 minuta uzvratne utakmice na Etihadu, dok je City očekivano dominirao posjedom lopte i stvorio više prilika.

Unatoč tome, Real Madrid je uspio izboriti prolazak, a Relevo ističe važnost Davida Ancelottija u svlačionici madridskog kluba. Sin Carla Ancelottija djeluje kao pomoćnik u klubu: “Uloga Davida Ancelottija u Real Madridu ključna je u svlačionici. Glavni je na treninzima i taktički je stup u Ancelottijevim planovima. Tijekom utakmice protiv Manchester Cityja Davide se stalno kretao po trenerskom prostoru i tražio rješenja.”

Davide ima skromnu igračku karijeru. Prije 15 godina bio je u Milanu, ali nikada nije zaigrao za taj slavni klub. Bio je i član niželigaša Borgomanera. Od 2016. surađuje s ocem. Počeo je u Bayernu, a zatim je pratio oca u Napoliju i Evertonu.

Davide je dobio UEFA-inu pro licencu prošlog ljeta, što znači da ima ovlaštenje trenirati samostalno neki klub. Opisuju ga kao modernog i naprednog trenera koji dijeli očev miran i opušten pristup vođenju tima. Na početku svoje karijere radio je kao kondicijski trener, zagrijavajući igrače prije utakmica. Na poslu nikada Carla ne zove “tata”, a često ima različite ideje od svog oca. Talijanski izvori tvrde da je uvijek iznosio svoje mišljenje te da je jedan od ključnih razloga za uspjeh Carla Ancelottija u posljednjih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!