NaslovnicaVijestiSin Carla Ancelottija je ključna osoba u Realovoj svlačionici: Španjolci otkrili njegove...

Sin Carla Ancelottija je ključna osoba u Realovoj svlačionici: Španjolci otkrili njegove zadatke

Nakon drame i jedanaesteraca u Manchesteru, Real Madrid je u Manchesteru eliminirao City i pridružio se PSG-u, Borussiji i Bayernu u polufinalu Lige prvaka. Španjolski Relevo dan nakon utakmice analizira prolazak Reala u Engleskoj. Real je bio pod pritiskom tijekom cijelih 120 minuta uzvratne utakmice na Etihadu, dok je City očekivano dominirao posjedom lopte i stvorio više prilika.

Unatoč tome, Real Madrid je uspio izboriti prolazak, a Relevo ističe važnost Davida Ancelottija u svlačionici madridskog kluba. Sin Carla Ancelottija djeluje kao pomoćnik u klubu: “Uloga Davida Ancelottija u Real Madridu ključna je u svlačionici. Glavni je na treninzima i taktički je stup u Ancelottijevim planovima. Tijekom utakmice protiv Manchester Cityja Davide se stalno kretao po trenerskom prostoru i tražio rješenja.”

Davide ima skromnu igračku karijeru. Prije 15 godina bio je u Milanu, ali nikada nije zaigrao za taj slavni klub. Bio je i član niželigaša Borgomanera. Od 2016. surađuje s ocem. Počeo je u Bayernu, a zatim je pratio oca u Napoliju i Evertonu.

Davide je dobio UEFA-inu pro licencu prošlog ljeta, što znači da ima ovlaštenje trenirati samostalno neki klub. Opisuju ga kao modernog i naprednog trenera koji dijeli očev miran i opušten pristup vođenju tima. Na početku svoje karijere radio je kao kondicijski trener, zagrijavajući igrače prije utakmica. Na poslu nikada Carla ne zove “tata”, a često ima različite ideje od svog oca. Talijanski izvori tvrde da je uvijek iznosio svoje mišljenje te da je jedan od ključnih razloga za uspjeh Carla Ancelottija u posljednjih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!