NaslovnicaVijestiSin legendarnog Batistute radi u fotokopirnici: Objasnio zašto i oduševio svijet!

Sin legendarnog Batistute radi u fotokopirnici: Objasnio zašto i oduševio svijet!

Legendarni Argentinac Gabriel Omar Batistuta, kojeg su još zvali Batigol, jedan je od najboljih napadača u povijesti nogometa.

Batistuta je legenta talijanskog nogometa i Fiorentine, u čijem je dresu postigao 152 gola, po čemu je klupski rekorder.

Gabriel je u dresu argentinske reprezentacije zabio 54 gola u 77 odigranih utakmica, što je bio rekord svih vremena dok ga Messi nije prestigao.

Sada ima 52 godine, umirovio se već davne 2005. godine, a u petak je oduševio svijet svojom izjavom.

Batistutea ima četiri sina, a nakon što je otkrio da jedan od njih, 20-godišnji Joaquin radi u fotokopirnici, medije je zanimalo kako je moguće da se to događa kada je on zaradio mnogo novca od nogometa.

“Mogao sam mu kupiti automobil, on bi se onda u njemu vozio, a ljudi bi mu se divili. No, taj auto ne bi bio rezultat onoga što je zaradio, ne bi bio stvarno njegov. Ovako, kada radi kao svi normalni ljudi, samo na taj način kada je naučio da potroši samo ono što sam zaradi, mogu mu pružiti dostojanstvo. Kada će voziti automobil, kupit će ga od novca koji je sam zaradio. Neće biti moguće usporediti to zadovoljstvo, koje će tada osjećati, s bilo kojim skupim poklonom kojega bude dobio”, objasnio je legendarni Batistuta za net.hr.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!