NaslovnicaVijestiSiniša Mihajlović preuzima novi klub

Siniša Mihajlović preuzima novi klub

Bivši trener Bologne Siniša Mihajlović je dobio otkaz u talijanskom klubu nakon što je osvojio tri boda u prvih pet kola u Seriji A, te je bio bez pobjede.

Prema talijanskim medijima, srpski trener bi mogao preuzeti Glasgow Rangers, koji je prije četiri dana otpustio Nizozemca Giovannija van Bronckhorsta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tamošnji mediji su objavili kako su uz Mihajlovića za klupu Rangersa kandidati Michael Beale iz QPR-a i Barak Bakhar iz Maccabi Haife. Uskoro će biti poznato tko će biti novi trener kluba koji ima devet bodova manje od vodećeg Celtica u škotskom prvenstvu.

Siniša Mihajlović se i dalje bori protiv leukemije, a na konfernciji za nocvinare krajem ožujka rekao je da će se ponovo podvrgnuti liječenju kako bi izbjegao pogoršanje stanja koje ga je zadesilo u srpnju 2019. godine, kada je hospitaliziran.

U svojoj karijeri je vodio Cataniju, Fiorentinu, Bolognu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting i reprezentaciju Srbije.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!