NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson otkrio da bi samo jedan igrač ušao u početnih...

Sir Alex Ferguson otkrio da bi samo jedan igrač ušao u početnih 11 Uniteda svih vremena!

Sir Alex Ferguson otkrio da bi Denis Irwin bio jedini igrač koji bi bez sumnje bio u njegovoj ekipi Manchester Uniteda svih vremena.

Sir Alex Ferguson otkrio

54-godišnja legenda Uniteda uživala je u 12-godišnjoj karijeri na Old Traffordu i slovi se kao jedan od najboljih bekova u povijesti Premier lige.

Ferguson, kojem je 78 godina u ovom trenutku, priznao je da će biti teško odabrati svog najboljeg igrača u Manchester Unitedu sa mnoštvom talentovanih igrača svjetske klase sa kojima je surađivao.

Međutim, bivši legendarni menadežr Uniteda vjeruje da je Irwin jedini igrač koji bi ušao u početnih 11 Uniteda svih vremena, pored svih ostalih igrača.

Ferguson je tijekom Q&A 2013. godine objasnio: “Ljudi vas pitaju koji je vaš najbolji Manchester United tim. To je apsolutno nemoguće.”

“Gledate napadače koje sam imao, vraćajući se tu su McClair, Hughes, Cole, Cantona, van Nistelrooy, Saha, Ole Gunnar Solskjaer, Yorke, Teddy Sheringham i drugi.”

“Onda sadašnji igrači, Wayne Rooney, Van Persie, Chicharito. Kako se odlučiti za nekoga? Cantona i još netko?”

“Vezni red bi vjerojatno bio lakši izbor, jer imate Roy Keana, Bryana Robsona i Paul Scholesa. Oni su bili fantastični igrači i David Beckham, Ronaldo, te Giggs.”

“Ali iskreno, rekao bih da bi Denis Irwin bio siguran u prvih 11 Uniteda svih vremena. Zvao sam ga osam od deset.”

Ferguson je pohvalio Irwina u svojoj biografiji iz 2013. godine, jer je ‘brz i spretan’ i priznao je da je on tip igrača koji vas nikada neće iznevjeriti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!