NaslovnicaVijestiSIR ALEX FERGUSON SE MORAO UMIJEŠATI: Evo kojeg igrača je predložio da...

SIR ALEX FERGUSON SE MORAO UMIJEŠATI: Evo kojeg igrača je predložio da Manchester United potpiše!

Legendarni menadžer nagovara Crvene đavole da potpišu Škotskog veznjaka. Navodni se kako Sir Alex Ferguson nagovara Uniteda da potpišu veznjaka John McGinna.

SIR ALEX FERGUSON

Navodno je Jenks, bivši skaut Aston Ville koji je preporučio McGinna klubu, smatra da će legendarni menadžer sa Old Trafforda pokušati nagovoriti klub da potpiše Škota.

Tijekom ljeta pojavile su se glasine o tome da su Crveni vragovi potencijalno napravili transfer od 50 milijuna funti za internacionalca Škotske, iako se taj transfer nikada nije ostvario.

24-godišnjak odlično igra za Aston Villu na redovnoj minutaži i Jenks vjeruje da će interes za njega porasti u narednom periodu.

Govoreći o igraču, Jenks je rekao: “On je među najboljim veznim igračima u diviziji.”

“Pričekajte dok ne bude godinu dana na toj razini i tada ćemo moći reći više.”

“Ono što ja znam jest da se Sir Alex Ferguson pita zašto je United pustio tako talentiranog škotskog igrača.”

“Pratit će ga budno, to je sigurno, a ako nastavi da igra tako, možete se kladiti da će on svojim prijateljima u Unitedu reći da krenu po njega i dovedu ga u sastav.”

Jenks je priznao da mu nije trebalo dugo da uvidi McGinnov potencijal tijekom njegovog boravka u St. Mirrenu i Hibernianu.

“Htio je pobijediti i znao je da se za to mora potruditi”, rekao je Jenks.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!