NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson vratio se u Manchester United

Sir Alex Ferguson vratio se u Manchester United

Sir Alex Ferguson se nakon devet godina vratio u Manchester United, klub u kojem je postao jedan od najvećih trenera u povijesti.

Slavni Škot će na Old Traffordu imati potpuno novu, savjetničku ulogu. Naime, izvršni predsjednik kluba Richard Arnold formirao je Stručno vijeće, a prvi kojeg je u njega pozvao bio je Ferguson.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uz njih dvojicu, članovi tog tijela su bivši direktor David Gill, bivši kapetan Bryan Robson i sadašnji direktor John Murtough.

Nakon umirovljenja prije devet godina, Ferguson je imao ulogu savjetnika u Upravnom odboru, no ta je pozicija bila simbolične prirode i sada se s pravom može reći da se Ferguson vratio u United.

Stručno vijeće brinut će se o odnosu kluba s navijačima i imidžu, a pokušat će pomoći i savjetima oko transfera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!