NaslovnicaVijestiSituacija u Chelseaju zabrinjavajuća: Klub pisao nadležnima i savezu

Situacija u Chelseaju zabrinjavajuća: Klub pisao nadležnima i savezu

Loše vijesti za navijače Chelseaja stigle su nakon što je novi vlasnik Todd Boehly otkrio moguće probleme s porezom, što je saopćio Odjelu za naplatu poreza britanske vlade i Engleskom nogometnom savezu (FA).

Otkako je kupio Chelsea od Romana Abramoviča, novi vlasnik Todd Boehly naišao je na poteškoće.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ugledni Times navodi da su vlasnici Chelseaja pronašli “područje zabrinutosti” koje se tiče poreznih pitanja. Boehly i novi vlasnici Chelseaja odmah su reagirali i obratili se Odjelu za naplatu poreza i Nogometnom savezu Engleske (FA).

U izvješću se navodi da je problem vezan uz novac koji se drži u klubu. Savez pomno prati situaciju i razmotrit će što je Chelsea naveo u izvješću.

Boehly i članovi njegovog konzorcija zadržali su 100 milijuna funti od kupnje kluba kako bi otplatili bilo koji od klupskih dugova koji bi proizašli iz vladavine Romana Abramoviča.

To je samo nastavak brojnih turbulencija u Chelseaju. Prvo je zbog sankcija Velike Britanije Roman Abramovič morao prodati Chelsea, a nedavno su se pojavile informacije da ključni dvojac kluba, Bruce Buck i Marina Granovskaya, napušta Stamford Bridge.

Sada bi Chelsea mogao potresti porezni skandal, koji je slavnom klubu najmanje potreban u ovom prijelaznom roku.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!