NaslovnicaVijestiSJAJAN ODGOVOR: Evo kako je Sergio Ramos reagovao na zvižduke navijača Real...

SJAJAN ODGOVOR: Evo kako je Sergio Ramos reagovao na zvižduke navijača Real Madrida protiv Valladolida!

Real Madrid je jučer stigao do druge uzastopne pobjede pod vodstvom privremenog trenera Santiago Solarija, kada su na Santiago Bernabeuu savladali Valladolid rezultatom 2-0.

Sergio Ramos odgovorio na zvižduke

Los Blancosi su u proteklih nekoliko tjedana prošli kroz veliku krizu, koja je doživjela vrhunac porazom od čak 5-1 na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone prošle nedjelje, a cijenu za to je platio Julen Lopetegui, kojem je ubrzo nakon toga uručen otkaz.

[su_bet365_koeficijenti]

Navijači su i više nego nezadovoljni nastupom njihovog tima ove sezone, a jasnu poruku igračima i čelnicima kluba poslali su sinoć dvominutnom šutnjom na južnoj tribini. Pored toga, na Bernabeuu se mogao vidjeti i transparent na kojem je pisalo: “Za ovaj grb moramo ‘umrijeti’ na terenu i tribinama.”

Iako su skoro svi igrači ‘Los Blancosa’ u očajnoj formi u posljednje vrijeme, jučer su posebne zvižduke dobijali Sergio Ramos, Karim Benzema i Gareth Bale svaki put kad bi dodirnuli loptu. Benzema već na osam ligaških utakmica ne zna za gol, Bale je ponovno povrijeđen, te svima postaje jasno da ne postoji igrač u trenutnom timu ‘kraljeva’ koji dostojno može zamijeniti Cristiana Ronalda. S druge strane, što se tiče Sergija Ramosa, pored toga što loše igra u posljednjih mjesec dana, navijači su navodno bijesni na njega jer je igrao ulogu u izboru sljedećeg Realovog trenera. Naime, on je prije nekoliko dana dao izjavu u kojoj je nagovijestio kako je protiv dolaska Antonija Contea.

Iako priznaje da nije čuo zvižduke upućene njemu, on je nakon sinoćnje utakmice komentarisao ponašanje navijača izjavivši: “Iskreno, nisam to primjetio, ali oni od nas koji su ovdje najduže moraju povući tim naprijed. Moj ponos je ono što me je dovelo do ovoga gdje sam sad, i do obaranja brojnih rekorda koje sam oborio. Razumijemo kako se navijači osjećaju. Mi smo oni koji moramo promijeniti ovu situaciju, a nakon gola Bernabeu se ponovo začuo. Ukoliko se nastave dobri rezultati, vratit ćemo povjerenje navijača u ovaj tim, koji je osvojio mnogo toga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!