NaslovnicaVijestiSjajna gesta Pepa Guardiole prilikom dodjele medalja na finalu Lige prvaka

Sjajna gesta Pepa Guardiole prilikom dodjele medalja na finalu Lige prvaka

Pep Guardiola i njegov Manchester City nisu sinoć imali razloga za zadovoljstvo pošto su u finalu Lige prvaka poraženi od Chelseaja (0:1). Ipak, potez španjolskog stručnjaka prilikom ceremonije dodjele medalja je nešto o čemu priča nogometni svijet.

Naime, bivši strateg Barcelone i Bayerna primio medalju od predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, uzeo ju je u ruke i poljubio, iako ona nije bila najsjajnija. Mnogi igrači Cityja su je skinuli neposredno nakon dodjele, sigurno razočarani krajnjim ishodom.

Tim gestom je pokazao koliko cijeni Ligu prvaka koju je u bogatoj trenerskoj karijeri osvajao dva puta – 2009. i 2011. sa Barcelonom, dok mu to nije pošlo za rukom u Bayernu, a barem zasad ni u Cityju.

Koliko je veliki pokazao je i time što je svim igračima Chelseaja čestitao osvajanje elitnog klupskog natjecanja. “Građani” će morati još da pričekaju kako bi osvojili “ušati trofej”, dok su Bluesi drugi put pokorili Europu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!