NaslovnicaVijestiSJAJNA REAKCIJA: Evo kako je N'Golo Kante reagovao na pitanje fana da...

SJAJNA REAKCIJA: Evo kako je N’Golo Kante reagovao na pitanje fana da dođe u Liverpool!

Zvijezda i jedan od najboljih igrača Chelseaja N’Golo Kante na zanimljiv je način reagovao na pitanje jednog navijača Liverpoola da se pridruži njegovom timu.

Kante ne želi u Liverpool

Francuski reprezentativac je prisustvovao vjenčanju jednog od svojih prijatelja u nedjelju, nakon što je propustio okupljanje u reprezentaciji zbog povrede. I dok je bio na vjenčanju, svjetski prvak je dobio niz pitanja i ponuda od strane navijača drugih klubova iz Premier lige.

Tako mu je jedan navijač Liverpoola pokazao privjesak na kojem piše ‘Ovo je Anfield’ i rekao mu: “Ovdje trebaš doći’, na što je Kante uzvratio svojim prepoznatljivim smijehom i odmahnuo glavom poručivši kako se to neće dogoditi.

Otac mladenke je u intervjuu za novine The Sun otkrio kako je Kante ostao na vjenčanju do samog kraja i pozirao i slikao se sa brojnim gostima. Rekao je: “Pozvao sam ga na vjenčanje, ali na početku nije mogao doći zbog obaveza u reprezentaciji, ali nakon što se povrijedio poručio mi je da dolazi.”

“Moja obitelj je jako bliska s njegovom i on je bio jedna od prvih osoba koje su me posjetile kada sam imao operaciju u aprilu 2018. godine. Ostao je do kraja na ovom vjenčanju i bio je jako dobar sa svima, potpisivao je autograme i slikao se sa gostima.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!