NaslovnicaVijestiBrazilac totalni promašaj: Sjećate li se najveće transfer greške Barcelone?

Brazilac totalni promašaj: Sjećate li se najveće transfer greške Barcelone?

Brazilac totalni promašaj. Sjećate li se najveće transfer greške Barcelone? Sjećate se Keirrsona? Veliko pojačanje Barcelone te 2009. godine koje svoju šansu za igranje nikada nije dobilo.

Sjećate li se najveće transfer greške

Za čak 14. miliona eura Barcelona je ovog brazilskog fudbalera dovela u svoje redove iz Palmeirasa u kojem je u 36 utakmice postigao 24 gola.

Svi su očekivali novog Ronalda, Ronaldinha ili Rivalda. A dobili su nikog i ništa. Lutao je po posudbama u Benfici, Fiorentini, Santosu, Cruzeiru, Coritibi, kojoj se na koncu pridružio u julu 2014. godine nakon što mu je istekao petogodišnji ugovor s katalonskim gigantom.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Za Barcelonu nikada nije odigrao zvaničnu utakmicu i sigurno predstavlja sami vrh najvećih transfer promašaja ekipe iz Katalonije.

Keirrison de Souza Carneiro (Dourados, Brazil, 3. prosinca 1988), poznatiji kao Keirrison je brazilski nogometni napadač, koji trenutačno igra za Barcelonu.

U travnju 2008, Keirrison i njegov otac kupili su jedan nogometni klub iz Campo Grandea, država Mato Grosso do Sul, kojeg su preimenovali u Centro de Futebol Keirrison, skraćeno CFK9. U Barcelonu je prešao 2009. iz Palmeirasa.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!