NaslovnicaVijestiSKANDAL STOLJEĆA: Barcelona optužena za korupciju. Otkrila ih porezna inspekcija

SKANDAL STOLJEĆA: Barcelona optužena za korupciju. Otkrila ih porezna inspekcija

Tužitelji u Španjolskoj optužili su Barcelonu za korupciju nakon što je katalonski klub nekoliko godina plaćao tvrtki potpredsjednika španjolskog sudačkog odbora, a istražni sudac će sada odlučiti hoće li podići optužnicu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Klub je pod lupom otkako su višemilijunske uplate kluba dospjele u javnost nakon što ih je otkrila porezna inspekcija.

Tužitelji su protiv Barcelone podigli tri optužnice – za korupciju u sportu, loše upravljanje i krivotvorenje dokumenata.

Porezni službenici istražuju plaćanje 2,9 milijuna eura od strane Barcelone između 2014. i 2018. tvrtki bivšeg nogometnog suca Josea Marije Enriqueza Negreire.

Bio je član tamošnje sudačke organizacije od 1994. do 2018. godine, a iz katalonskog kluba priopćili su da su platili tehnička izvješća suđenja.

Španjolski mediji su objavili kako je Barcelona platila više od sedam milijuna eura, dok je sve počelo još 2001. godine.

Današnje optužbe odnose se na dva predsjednika Barcelone – Sandra Rosella koji je bio na čelu kluba od 2010. do 2014. godine i Josepa Bartomeua koji je bio aktivan od 2014. do 2020. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!