NaslovnicaVijestiSKANDAL U ENGLESKOJ: Nogometaši Arsenala pušili "hippy crack"

SKANDAL U ENGLESKOJ: Nogometaši Arsenala pušili “hippy crack”

Arsenalove najveće zvijezde iz prvog tima postale su središnje figure skandala u engleskom nogometu. U noćnom klubu su inhalirali legalne, ali veoma opasne i kontroverzne supstance.

Mesut Özil bio je na čelu skupine nogometaša Arsenala, koji su u avgustu na privatnoj zabavi pušili  tzv.  “hippy crack”, otkriva engleski tabloid The Sun. Snimke su pokazale da su u društvu njemačkog veznjaka bili Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Shkodran Mustafi, Henrikh Mkhitaryan, Sead Kolašinac i Matteo Guendouzi.

LEGENDARNI PELE KRITIKOVAO MESSIJA: Gary Lineker mu odgovorio na sjajan način!

„Hippy crack” je slengovski termin za dušikov oksida ili droga smijalica, u Engleskoj, je veoma popularna rekreacijska droga među tinejdžerima. Iako je riječ o spornoj supstanci te ju je zabranjeno prodavati, zakonski je legalna te u malim količinama nija opasna.

Na snimci se vide Arsenalovi nogometaši gdje Özil i Guendouzi privremeno gube svijest, dok je Mkhitaryan na ponudu Ozila odbio balon iz kojeg se uživa tvar.

Nakon objavljivanja fotografija i snimaka, iz Arsenala su najavili da će razgovarati s igračima i upozoriti ih na njihove obveze kao predstavnike kluba.

Inače, Arsenal iza sebe ima za sada sjajnu sezonu, a objavljivanje ovog videa baš sada kada im ide najbolje, je više nego sumnjivo.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!