NaslovnicaVijestiSkandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine: Ugurao svog igrača preko veze!

Skandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine: Ugurao svog igrača preko veze!

Skandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, nakon što se pojavila vijest da je jedan menadžer kupio mjesto svom igraču u nacionalnoj momčadi, objavili su bosanski mediji.

Skandal u reprezentaciji

U objavi se može vidjeti i prepiska u kojoj je menadžer tvrdio da će njegov igrač nastupiti u prijateljskoj utakmici rpotiv Kostarike, koja se igrala 27. ožujka ove godine u Sarajevu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Moj mora biti pozvan i mora braniti prijateljsku 27.3 protiv Kostarike. Tako sam dogovorio i kaparu dao.”

O ovoj prepisci je govorio i bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić, koji je rekao da je bilo samo pitanje vremena kada će stvari izaći na vidjelo.

“”Činjenica je da to nije problem s kojim se mi susrećemo samo sada, tako da ja mislim da će neke stvari kad-tad izaći na vidjelo i bilo je pitanje vremena kada će se ispostaviti da je to tako. Mislim da nije to samo u ovom periodu nego da se to dešavalo i kada smo mi igrali. Ja sam govorio o tome, pa čak i kada sam bio tehnički direktor s Mehom Kodrom. Vidjet ćemo što će biti na kraju i ako se ispostavi točnim, mislim da će se dokazati i ono što se dešavalo prije”, izjavio je Bolić.

O stanju u bosanskohercegovačkom nogometu u subotu je govorio i vratar Evertona Asmir Begović, koji je posljednji poziv u reprezentaciju dobio u listopadu prošle godine.

“BH. nogomet vode kriminalci. Vico, Miske, Petev i družina menadžera. mjesto da budemo momčad koja ujedinjuje zemlju, postali smo reprezentacija koja popunjava džepove kriminalcima,” napisao je razočarani Asmir.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!