NaslovnicaVijestiSkandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine: Ugurao svog igrača preko veze!

Skandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine: Ugurao svog igrača preko veze!

Skandal u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, nakon što se pojavila vijest da je jedan menadžer kupio mjesto svom igraču u nacionalnoj momčadi, objavili su bosanski mediji.

Skandal u reprezentaciji

U objavi se može vidjeti i prepiska u kojoj je menadžer tvrdio da će njegov igrač nastupiti u prijateljskoj utakmici rpotiv Kostarike, koja se igrala 27. ožujka ove godine u Sarajevu.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

“Moj mora biti pozvan i mora braniti prijateljsku 27.3 protiv Kostarike. Tako sam dogovorio i kaparu dao.”

O ovoj prepisci je govorio i bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić, koji je rekao da je bilo samo pitanje vremena kada će stvari izaći na vidjelo.

“”Činjenica je da to nije problem s kojim se mi susrećemo samo sada, tako da ja mislim da će neke stvari kad-tad izaći na vidjelo i bilo je pitanje vremena kada će se ispostaviti da je to tako. Mislim da nije to samo u ovom periodu nego da se to dešavalo i kada smo mi igrali. Ja sam govorio o tome, pa čak i kada sam bio tehnički direktor s Mehom Kodrom. Vidjet ćemo što će biti na kraju i ako se ispostavi točnim, mislim da će se dokazati i ono što se dešavalo prije”, izjavio je Bolić.

O stanju u bosanskohercegovačkom nogometu u subotu je govorio i vratar Evertona Asmir Begović, koji je posljednji poziv u reprezentaciju dobio u listopadu prošle godine.

“BH. nogomet vode kriminalci. Vico, Miske, Petev i družina menadžera. mjesto da budemo momčad koja ujedinjuje zemlju, postali smo reprezentacija koja popunjava džepove kriminalcima,” napisao je razočarani Asmir.

UZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!