NaslovnicaVijestiSKANDAL: Utakmica između Urala i Tereka ovog vikenda je namještena!

SKANDAL: Utakmica između Urala i Tereka ovog vikenda je namještena!

Luda priča je objavljena u Rusiji – naime, u petak je na rasporedu utakmica između Urala i Tereka u sklopu ruskog prvenstva.

OIR_resizer

Desetoplasirani Ural dočekuje jedanaestoplasirani Terek u sedmom kolu, a u toj utakmici Terek je favorit za pobjedu.

Vratimo se natrag u svibanj ove godine. U posljednjem međusobnom ogledu ovih dvaju kluba, Terek je sa 3-1 izgubio od Urala, što je pomoglo gostima da ostanu u prvoj ligi. Naime, upravo zahvaljujući između ostalog toj pobjedi odnosno tih 3 boda Ural je igrao kvalifikaicje za ostanak u ligi gdje su u dvije utakmice izbacili Tom Tomsk.

11892240_10153290282866919_1951301080935097333_n

Terek bi sada trebao biti nagrađen za poraz u toj utakmici prošle sezone.

Ruska web-stranica bookmakersrating.ru javlja kako je ovo “stara ruska tradicija”, što bi značilo da je riječ o namještenoj utakmici a dali su u pravu vidjet ćemo. Utakmica će u svakom slučaju biti pod povećalom.

[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!