NaslovnicaVijestiSKAUT BARCELONE SE VRATIO SA USPJEŠNOG ZADATKA: Impresionirala su ga dva Brazilca...

SKAUT BARCELONE SE VRATIO SA USPJEŠNOG ZADATKA: Impresionirala su ga dva Brazilca – Barcelona će pokušati da ih dovede!

Barcelonin dužnosnik Ramon Planes navodno je bio budan promatrač na nedavnom susretu između Flamenga i Gremija na Copa Libertadoresu, a dva su imena privukla njegovu pažnju.

SKAUT BARCELONE

Za katalonske divove do sada se stvari odvijaju odlično, jer se trenutno nalaze na vrhu tabele u La Ligi, kao i u skupini Lige prvaka.

Ipak, do sada nisu bili potpuno uvjerljivi i dosljedni sa svojim nastupima, kao i sa trenutnim problemima sa ozljedama Samuel Umtitija i nekoliko drugih igrača, koji su do sada bili ozlijeđeni.

Prema Mundo Deportivu, Planes je prisustvovao utakmici Flamenga i Gremija sa ciljem da promatra nekoliko pojedinaca, ali navodno kažu da se Rodrigo Caio i Everton Soares posebno ističu.

26-godišnji Caio iskusni je brazilski internacionalac koji bi možda mogao zamijneiti Umtitija ako Francuz ne uspije prevladati svoje probleme sa koljenom, dok bi on također mogao biti doživljen kao dugoročna zamjena za Gerard Piquea, s obzirom na to da puni 33 godine u veljači.

Što se tiče Evertona, on je do sada postigao 12 golova i šest asistencija u 32 utakmice, zajedno sa tri gola u 14 utakmica za Brazil. Sa 23 godine je cijela karijera pred njih, a bilo da se radi o zamjeni Ousmane Dembelea ili jednostavno dodavanje dubine momčadi, mogao bi biti senzibilan dodatak za Barcelonu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!