NaslovnicaVijestiSKORO GA UKRALI BARCELONI I UNITEDU ISPRED NOSA: Ajax odbio ponudu od...

SKORO GA UKRALI BARCELONI I UNITEDU ISPRED NOSA: Ajax odbio ponudu od 75 milijuna funti za De Ligta!

Nizozemski reprezentativac De Ligt je tražen od strane mnogih europskih klubova uključujući Manchester United i Barcelonu.

Ajax odbio ponudu

Juventus je poslao ponudu od 75 milijuna funti za Matthijsa de Ligta, prema izvješćima iz Italije.

Nizozemskog reprezentativca traže brojni klubovi uključujući Barcelonu i Manchester United, ali Stara dama je ta koja je poslala ponudu za 19-godišnjaka.

De Ligt je najtraženiji igrač na svijetu ovog ljeta nakon senzacionalne prošle sezone u kojoj je bio kapetan Ajaxa sa kojim je osvojio titulu u domaćoj ligi i stigao u polufinale Lige prvaka.

Barcelona je favorit za potpisivanje, a predstavnici katalonskog kluba razgovarali su sa De Ligtovim agentom Minom Raiolom.

No, klub na Nou Campu je oklijevao ponuditi De Ligtu veliku plaću, koju je Manchester United očito spreman ponuditi.

[FINALE DOIGRAVANJA ZA 1.HNL] Istra – Šibenik

Crveni đavoli, međutim, ne mogu ponuditi braniču nogomet u Ligi prvaka niti priliku da se natječe za titulu u svojoj prvoj sezoni.

I dok su dogovori dva kluba zastali, Juventus je uletio kako bi napravio ponudu za igrača u nadi da će ga potpisati ispred nosa njihovih europskih suparnika, prema Tuttosportu.

De Ligt je bio otvoren o svojim planovima u posljednjih nekoliko tjedana, iako nije naveo da određeni klub.

De Ligit je rekao za ESPN: “Gdje se ja vidim? Pa, očito je da je Premier liga veliko natjecanje, španjolska također”, rekao je. “Ali imate druga natjecanja, ne radi se samo o ta dva.”

“Još uvijek ne znam ništa o tome gdje leži moja budućnost, tako da ćemo sačekati i vidjeti kako će to proći. Prvo moramo igrati dvije utakmice, a zatim ću nakon toga vidjeti što će se dalje dogoditi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!