NaslovnicaVijestiŠkriniar: "Ne zanima me Barcelona"

Škriniar: “Ne zanima me Barcelona”

skriniar barcelona
Milan Škriniar, 22-ogodišnji stoper Inter Milana koji je ovo ljeto stigao u redove plavo-crnih za 23 milijuna eura iz Sampdorije. Mladi Slovak svojim sjajnim igrama privlači pozornost medija iz Italije, a čini se kako je i privukao pozornost nekih velikih klubova iz Europe među kojima se najviše spominje Barcelona za koju Škriniar tvrde kako ga ne zanima. Nije slučajno da mladi Slovak privlači pozornost javnosti nakon sjajnih igara kakve je pokazao ove sezone za kojeg poneki mediji iz Italije pišu kako je u ovom trenutku najbolji defanzivac Serie A.
[su_live_koeficijenti]
Igrati za klub Barcelonu san je gotovo svakog nogometaša, no Milan Škriniar u intervjuu za Mediaset Premium prokomentirao je to riječima: “Ne zanima me Barca. Igrač sam Intera i moj je cilj igrati za Inter. Pobjeđivati i osvajati trofeje u Interu.”
Nakon 12 odigranih kola Inter se nalazi na trećoj poziciji Serie A i ukupno ima 30 bodova. Na prvoj poziciji nalazi se Napoli s 32 boda, a ‘Stara dama’ ima 31 bod. Inter ima novog trenera i jedan od najboljih startova sezone u povijesti. Nakon 12 odigranih kola još ne znaju za poraz. Imaju 9 pobjeda te 3 remija. Škriniar je to prokomentirao riječima:
“Jako sam zadovoljan sa početkom ove sezone i moramo ovako i nastaviti u budućnosti.”
Reprezentacija Slovačke nije se kvalificirala na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i naravno da bi to bila velika scena i odlično iskustvo za mladog igrača kakav je Škriniar. Na upit je li razočaran s neuspjehom Škriniar komentira: “Naravno da sam malo razočaran neuspjehom s reprezentacijom. Trebamo što prije zaboraviti što se dogodilo s reprezentacijom i fokusirati se na klupske obaveze.”
“Naš cilj u Interu je ulazak u Ligu prvaka. Želimo ostati pri vrhu tablice Serie A i ostati fokusirani na cilj – utakmicu po utakmicu. Još je uvijek rano za pričati o lovu na naslov, ostalo je još jako puno utakmica do kraja sezone.”
[su_oglas]

Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!