NaslovnicaVijestiSKUPLJAJU NOVAC ZA NEYMARA: Barcelona ponudila Luisa Suareza velikanu iz Serije A!

SKUPLJAJU NOVAC ZA NEYMARA: Barcelona ponudila Luisa Suareza velikanu iz Serije A!

Već nekoliko mjeseci ne prestaje drama o mogućem povratku Neymara u Barcelonu. Brazilac je Camp Nou napustio 2017. godine, kada je za rekordnih 222 miliona eura otišao u redove Paris Saint-Germaina, iz kojeg sada svim silama pokušava ‘pobjeći’.

Barcelona ponudila Suareza Juventusu

Za njega interes pokazuju njegov bivši klub Barcelona, kao i njihov najveći rival Real Madrid, a on bi navodno preferirao povratak u Kataloniju.

Međutim, ono što predstavlja najveći problem u njegovom mogućem povratku na Camp Nou je odšteta koju Parižani traže za njega. Naime, navodno ga ne namjeravaju pustiti za cifru manju od 200 miliona eura, što čelnici španjolskog velikana trenutno nemaju na raspolaganju.

Klub je već potrošio oko 240 miliona eura ovog ljeta na nekoliko pojačanja, uključujući i Antoinea Griezmanna koji je stigao iz Atletico Madrida. Ipak, uspjeli su se ‘riješiti’ Philippea Coutinha, koji je otišao u Bayern Munchen do kraja sezone na posudbu vrijednu 8,5 miliona eura, dok će Bavarci također isplatiti i njegovu platu za taj period.

To im je pomoglo prikupiti dio sredstava za dovođenje Neymara, ali to ipak nije dovoljno. Međutim, kako izvještava Calcio Mercato, čelnici kluba su spremni prodati još jednu od zvijezda, a u pitanju je Luis Suarez.

Navodno su Urugvajca ponudili Juventusu, čiji trener Maurizio Sarri je već neko vrijeme u potrazi za novim napadačem. Prošlog mjeseca je ‘Stara dama’ ponudila Paula Dybalu Manchester Unitedu u zamjenu za Romelua Lukakua, ali taj transfer je na kraju propao. S druge strane, povezuju se i sa dovođenjem Icardija iz Intera, te nije sigurno da li ih uopšte zanima Luis Suarez.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!