NaslovnicaVijestiSLALI PONUDU ZA NJEGA 2017. GODINE, A SADA GA PONOVO POKUŠAVAJU DOVESTI:...

SLALI PONUDU ZA NJEGA 2017. GODINE, A SADA GA PONOVO POKUŠAVAJU DOVESTI: Tottenham u siječnju dovodi pojačanje iz Serije A

AC Milan navodno razmatra prodaju španjolskog krilnog igrača Susoa koji bi zasigurno trebao biti glazba za uši Tottenhama.

SLALI PONUDU

Tuttosport je ovog tjedna objavio da Rossoneri ozbiljno razmišljaju o prodaju Španjolca u siječnju.

Talijanska ekipa traži značajnu prodaju u siječnju kako bi se ispunila pravila Finansijskog fer pleja.

Suso se nije mogao dogovoriti oko novog ugovora na San Siru, i stoga se Milan priprema za nejgov potencijalni odlazak.

Izvještaj kaže da Suso ima otpusnu klauzulu od 40 milijuna eura, no klub je potpuno svjestan da neće dobiti toliko, s obzirom na njegovu trenutnu formu i spremnost.

Tottenham je u prošlosti bio povezivan sa 25-godišnjakom. Prošlog prosinca izvijestilo se da je Tottenham želio zvijezdu dovesti u siječnju.

2017. godine objavljeno je kako je Tottenham slao ponudu za Susoa koju je Milan odbio. Kako javlja talkSPORT i Calcio Mercato, ponuda u iznosu od 22 milijuna eura je tada odbijena za Sussa, a Tottenham je nastavio dalje.

Dakle, tu vezu sa Tottenhamom Suso očito ima. S obzirom na klupsku trenutnu formu, Suso bi bio sjajno pojačanje, sposoban igrati bilo gdje u napadačkom trojcu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!