NaslovnicaVijestiSlaven Bilić: Ibrahimović je izvan naše lige!

Slaven Bilić: Ibrahimović je izvan naše lige!

Engleski mediji su prije nekoliko sedmica prenijeli informaciju da bi Zlatan Ibrahimović svoju karijeru mogao nastaviti u engleskoj Premier ligi i to u ekipi West Hama. Ibrahimoviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om i od ljeta sigurno neće biti član Parižana.

Slaven Bilić Ibrahimović je izvan naše lige!

Zlatanov agent Mino Raiola izjavio je početkom sedmice da je on odlučio u kojem će klubu igrati naredne sezone. Hrvatski trener na klupi West Hama, Slaven Bilić, nasmijao se na špekluacije da bi švedski reprezentativac mogao doći u njegov klub.

“Prelazimo na novi stadion i to je odlična stvar za nas, a što se tiče Zlatana ne vjerujem da će doći u West Ham. Nažalost, on je izvan naše lige. Ako napusti PSG ne znam gdje će nastaviti karijeru, ali jednostavno ga ne mogu zamisliti u West Hamu”, rekao je Bilić.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Ibrahimović je postigao 31 pogodak za ekipu PSG-a u svim takmičenjima ove sezone, te je bio jedan od najboljih u pobjedi Svetaca protiv Chelseaja u Ligi prvaka, a Bilić je imao samo riječi hvale za njegov nastup.

“Zlatan ima 34 godine, ali uopšte ne djeluje tako. On je i dalje vodeći strijelac u francuskom prvenstu i igra konstantno dobro. Bio sam na Stamford Brigeu u srijedu i on je odigrao utakmicu kao da ima 21 godinu”, dodao je menadžer West Hama.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!