NaslovnicaVijestiSlaven Bilić otkrio ime prvog pojačanja 'Čekićara'

Slaven Bilić otkrio ime prvog pojačanja ‘Čekićara’

West Ham United ove sezone pod palicom hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića igra zaista impresivno. Nalaze se u samom vrhu engleskog Premiershipa. Nakon 30 odigranih utakmica, ‘Čekićari’ se nalaze na petom mjestu sa 50 bodova, što je bod manje od Cityja koji je na mjestu ispred, a to mjesto vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Slaven Bilić

Za vikend nas očekuje nastavak najzanimljivijeg nogometnog prvenstva ove sezone. West Ham će u subotu igrati protiv Crystal Palcea na svom stadionu, a trener Slaven Bilić komentarisao je trenutnu situaciju.

“Ova reprezentativna pauza i nije nam baš najbolje došla, igrali smo sjajno, a zatim je ona uslijedila. Ali, sa druge strane, igrali smo dosta utakmica tako da nam je odmor bio potreban. Malo smo trenirali pa smo uzeli odmor, onda smo malo jače trenirali, te uzeli kratki odmor”, rekao je Slaven Bilić na press konfrenciji.

Bilić smatra da je ova utakmica došla prerano jer se West Hamu nisu vratili svi igrači sa reprezentativnih obaveza.

“Neki igrači koji su bili sa reprezentacijama nisu se vratili. Ali smo velikim dijelom na okupu. Tako da je ova utakmica sa Crystal Palaceom stigla malo rano, nisam sretan jer nemam sve igrače na treningu.”, riječi su nekadašnjeg izbornika hrvatske reprezentacije.

Strateg West Hama potvrdio je i ime prvog pojačanje za sledeću sezonu, a to će biti Toni Martinez koji će na ‘Otok’ stići iz redova Valencije..

“Jako smo blizu dogovora s Tonijem Martinezom iz Valencije. Terry Westley s momčadi do 21 godine radi sjajan posao i ako zaključimo dogovor, dobit ćemo jednog od najboljih mladih igrača.”

West Ham u 30 utakmica koje je odigrao ove sezone ima 13 pobjeda, 11 remija, te šest izgubljenih utakmica. Na mjestu iza njih su velikan Manchester United, koji doduše ima isti broj bodova, ali ‘Čekićari’ su bolje pozicionirani zbog bolje gol razlike. United će u nedelju odmjeriti snage sa Evertonom.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!