NaslovnicaVijestiSlaven Bilić pred otkazom? Evo tko će ga nasljediti!

Slaven Bilić pred otkazom? Evo tko će ga nasljediti!

Slaven Bilić ušao je u seriju loših rezultata sa Wesh Ham-om. Kako se nakon nevjeroatnog preokreta na gostovanju kod Tottenhaam (2:0 / 2:3)  činilo da će stvari krenuti na bolje, West Ham upisao je prvo unatoč vodstvu od 2:0 uzeo tek bod kod Crystal Palace-a, a ovog vikenda poražen je od Liverpoola čak 4:1.

bilic moyes

Engleski mediji najavljuju kako je sve već odlučeno te kako će se uprava West Hama zahvaliti Slavenu Biliću te odmah na njegov mjesto postaviti Davida Moyesa, trenera koji je imao uspjeha u Evertonu ali i trenera koje se navijači Manchester Uniteda itekako dobro sjećaju budući da je Moyes neslavno preuzeo United nakon Fergusona, gdje je nakon nepune sezone bio i otpušten. Moyes je nakon toga imao neuspješni izlez u Španjolskoj gdje je vodio Real Sociedad i bio otpušten a nakon toga nije uspio spasiti Sunderland od ispadanja.

[su_bonus]

Ostaje za vidjeti jesu li mediji u pravu, međutim već dugo se u tisku špekulira o otkazu Slavenu Biliću i navijači su sve nezadovoljniji rezultatima. Izbor Davida Moyesa za nasljednika mnoge iznenađuje budući da se nije proslavio u nekoliko prijašnjih klubova te je Moyes, koji je bio poprilično tražena roba dok je uspješno vodio Everton, itekako izgubio na reputaciji. Sve je krenulo nizbrdo po njega od kako je preuzeo Manchester United. Spomenimo i kako neke kladionice daju koeficijent od svega 1,05 za to da će David Moyes biti sljedeći manager West Hama.

Slaven Bilić petnaesti je manager u West Hamovoj povijesti, te je na klupu došao 12 Lipnja 2015. godine. Momčad je pod njegovim vodstvom do ove sezone ostvarivala jako dobre ili barem solidne rezultate, međutim to ove sezone nije slučaj i rad Slavena je pod sve većim povećalom te je, zbog loših rezultata, Bilić sve češće kriziran kako od medija tako i od navijača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!