NaslovnicaVijestiSlaven Bilić preuzima klub iz Bundeslige?

Slaven Bilić preuzima klub iz Bundeslige?

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije te donedavni trener West Hama uskoro bi mogao preuzeti klub iz Bundeslige? Slaven Bilić već neko vrijeme je bez posla nakon što je uprava West Hama odlučila da raskinu ugovor sa hrvatskim trenera te ga zamjene Moyesom.

Bilić preuzima klub

Naime, Slavena se povezuje sa klupom Stuttgarta. mladi trener Hannes Wolf dobio je otkaz na klupi Stuttgarta nakon manje od dvije godine. Stuttgart se nalazi na 14. poziciji u Bundesligi, samo 20 bodova u 20 kola – 3 boda od zone za ispadanje iz lige. Stuttgart je pod Wolfom nanizao 7 poraza u zadnjih 8 službenih utakmica i otkaz je bio pitanje vremena.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Uprava Stuttgarta u potrazi je za novi trenerom, a kao jedan od zvučnih kandidata je i bivši izbornik Hrvatske – Slaven Bilić. Nije to ponuda koju treneri rado prihvaćaju – riječ o borbi za opstanak u ligi, a ne o borbi za naslov. S obzirom da Bilića žele veći klubovi poput Rangersa i Galatasaraya pitanje je želi Bilić biti trener u većoj ligi poput Bundeslige ili Premier lige ili želi borbu za naslove.

Bilić poznaje Njemačku, njihov jezik, kulturu i Bundesligu jer je tri godine (1993. do 1996.) bio igrač Karlsruhera, jedno vrijeme je bio čak i kapetan kluba. S obzirom na Bilićevu reputaciju mnogi misle da on zaslužuje ozbiljniji angažman, a njegovi kritičari s druge strane tvrde kako je on precijenjeni trener koji nikada nije napravio ozbiljniji rezultat.

[su_bet365_100_bonus]

Prema transfermarktu VfB Stuttgart ima momčad vrijednu 81 milijun eura. Usporedbe radi bivša Bilića momčad – West Ham prema spomenutom portalu ima momčad od 246 milijuna eura, a svi se sjećamo kako je Slaven i s takvom momčad ima žestoku borbu u donjem dijelu tablice zbog čega je u konačnici i dobio otkaz. Najskuplji igrač Stuttgarta je 21-ogodišnji talent Benjamin Pavard, te 20-ogodišnji veznjak Santiago Ascacibar dok je svakako najzvučnije ime Mario Gomez, bivši napadač Bayern Munchena te Holger Badstuber, također bivši igrač Bayerna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!