NaslovnicaVijestiSlaven Bilić preuzima klub u Engleskoj!

Slaven Bilić preuzima klub u Engleskoj!

Slaven Bilić bi se kako stvari stoje mogao vratiti u Englesku. Hrvatski trener je trenutno menadžer kineskgo Beijing Guoana, a to je stigoa u siječnju ove godine za plaću od šest milijuna eura godišnje.

U Europu ga želi vratiti Fenerbahce, a sada engleski mediji navode kako bi u novoj sezoni mogao preuzeti Fulham koji je prošle sezone ispao iz Premier lige.

Slaven Bilić se pokazao kao dobar menadžer kada je prije dvije sezone uspio vratiti WBA u Premier ligu, no stvari se nisu odvijale kako je želio pa je došlo do otkaza na polusezoni.

Na kraju te sezone WBA je ispao, a Bilić je otišao u Kinu. Fenerbahce je također zagrijan za bivšeg menadžera Bešiktaša, ali mu ne mogu ponuditi više od 2.5 milijuna eura, tako da bi to mogao biti problem.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!