NaslovnicaVijestiSlaven Bilić pronašao novi klub? Ništa od povratka u Premier ligu?

Slaven Bilić pronašao novi klub? Ništa od povratka u Premier ligu?

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije te donedavni trener West Hama, Slaven Bilić uskoro bi mogao nasljediti Niku Kovača na klupi Eintrachta iz Frankfurta. Slaven Bilić jedno je vrijeme bio hit-trener Premier lige i vjerovalo se da će preuzeti klub iz Engleske, no stigla je ponuda iz Bundeslige.

Niko Kovač službeno je potvrđen kao novi trener Bayerna iz Munchena. Niko Kovač na klupu bavarskog diva sjeda nakon što su na njoj sjedili Pep Guardiola, Carlo Ancelotti i Jupp Heynckes, to su tri ponajbolja trenera današnjice, a slobodno se može reći da su ti trenera koja spadaju u samo trenersku elitu svih vremena.

[su_live_koeficijenti]

No, sada kada se zna da Niko Kovač preuzima klupu Bayerna, pitanje je tko će preuzeti klupu Eintrachta? Njemački mediji kažu – Slaven Bilić. Nije to prvi put da se piše o tome kako bi Bilić mogao preuzeti neki klub iz Bundeslige. Prije nekoliko mjeseci Bilića se povezivalo i sa Stuttgartom.

Niko Kovač doveo je Eintracht na prag međunarodnih europskih natjecanja. Njegova momčad nalazi se na sedmoj poziciji u Bundesligi, no šestoplasirana momčad ima jednak broj bodova kao i oni, dok je petoplasirana momčad jedan bod ispred njih. Trećeplasirani Leverkusen i četvrtoplasirani Dortmund imaju 51 bod, odnosno 5 više od Frankfurta.

[su_bet_builder]

Dakle, ukoliko Niko Kovač izbori UEFA Europa ligu, mogao bi klub ostaviti u dobroj startnoj poziciji svom bivšem suigraču iz reprezentacije – Slavenu Biliću. Slaven Bilić nema trenersko iskustvo u Njemačkoj, ali ima igračko. Tri sezone branio je boje Karlsruhera.

Razlog zašto je Eintracht prvo doveo Niku Kovača, a sada žele i Slavena Bilića vjerojatno leži u činjenici da je sportski direktor kluba iz Frankfurta Fredi Bobić. Bivši njemački nogometni reprezentativac koji je hrvatskih korijena. Fredi Bobić rođen je u Mariboru, otac mu je Slovenac, a majka Hrvatica. Zanimljivo, Fredi Bobić karijeru je završio u HNL-u. Njegov zadnji klub u igračkoj karijeri bio je HNK Rijeka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!