NaslovnicaVijestiSlavoljub Muslin otkrio razlog zbog kojeg je napustio klupu Srbije

Slavoljub Muslin otkrio razlog zbog kojeg je napustio klupu Srbije

Slavoljub Muslin nakon što je odveo Srbiju na Svjetsko prventsvo, ekspresno je napustio klupu državnog tima te je time šokirao javnost u Srbiji. Mnogo se je nagađalo zbog čega je to tako, spominjale su se razne priče ali tek sada je Muslin otkrio zbog čega je napustio kormilo reprezentacije.

Slavoljub Muslin

Slaviša Kokeza, predsjednik Srpskog nogometnog saveza (FSS), podigao je veliku prašinu nedavnim intervjuom u Večernjim novostima. Rekao je između ostalog da je bivši trener Slavoljub Muslin posao izgubio jer Srbiji bilo zaprijećeno  da će izgubiti neke igrače kao što je npr. Sergej Milinković-Savić.

„Nakon utakmice u Austriji, mnogo me ljudi pitalo zašto Marko Arnautovic ne igra za Srbiju. Nitko nije rekao da je dao neki bivši trener kriv, ili savez. Marko je tada želio igrati za Srbiju, svi smo htjeli, ali jednostavno ga niko nije nazvao. Tko bi bio kriv ako se to ponovi sa Milinković-Savićem, Veljkovićem, Radonjićem? Jedini krivac će biti trener, pa smo se zbog toga razišli sa Muslinom. Ovi momci su budućnost našeg nogometa. Nismo mogli dopustiti da oni ne igraju za Srbiju “, rekao je Kokeza.

[su_bonus]

Nakon toga oglasio se i Muslin. Podsjetimo se da je ovaj potonji Srbiju izravno odveo na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a zatim je ostao bez posla. Potvrdio je ono što je se špekulirao kad napuštao reprezentaciju – htjeli su se miješati u njegov rad a on to nije dopuštao.

“Predsjednik nogometnog saveza mi je želio sastaviti ekipu i formaciju za Rusiju, a ja to nidam dopustio.”

[su_bet365_100_bonus]

U međuvremenu, Srbi su službeno potvrdili  osobu koja će voditi ekipu u Rusiji a to je Mladen Krstajić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!