NaslovnicaVijestiSLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA: Gareth Bale napravio veliku odluku o svojoj budućnosti!

SLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA: Gareth Bale napravio veliku odluku o svojoj budućnosti!

Superzvijezda Gareth Bale je navodno donio odluku o svojoj budućnosti u Real Madridu, krilni igrač nije naklonjen Zidaneu, ali treba vratiti svoju karijeru na pravi put.

SLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA

Prema pisanju Daily Maila, Gareth Bale planira riješiti svoju budućnost u Real Madridu.

Mail shvaća da je Velšanin spreman pričekati do studenog kada se ponovno otvori prijelazni rok za transfer za kineske klubove ili do promjene menadžera u Real Madridu.

Zinedine Zidane se već šest mjeseci vratio sa španjolskim divovima, ali postoje dvojbe oko Francuza nakon što je potrošio mnogo novca na ljetnom prijelaznom roku, ali nije uspio dati impresivne rezultate u predsezoni.

Liverpool – Chelsea: Najava finala UEFA Super kupa!

Gareth Bale je igrao u posljednjem susretu Madrida u predsezoni protiv Rome, gdje je ušao sa klupe samo pola sata do kraja utakmice, dok je također postigao jedanaesterac.

Ako Bale planira pričekati dok se preseli u Kinu, on će realno tek biti u prilici da igra djelimično sa klupe, smatrajući da nije favoriziran pod vodstvom Zidanea.

Najava Premier League 2019/2020

Zidane je šokirao navijače kada otkrio da se nada da će Bale uskoro otići na konferenciji za novinare početkom ovog ljeta.

Mail također izvještava da postoje male šanse da europski giganti Bayern ili PSG uđe u utrku za potpis za Velšanina prije nego što se prijelazni rok zatvori.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!