NaslovnicaVijestiSljedeće kolo La Lige ključno u borbi za naslov!

Sljedeće kolo La Lige ključno u borbi za naslov!

Sa utakmicom Seville i Athletic Bilbaoa večeras završit će se i 34. kolo u La Ligi. Atletico Madrid, Real i Barcelona su tri momčad na vrhu tabele i u ovom trenutku imaju po četiri i pet bodova više od Seville, s obzirom da su ostvarili pobjede za vikend.

Sljedeće kolo La Lige

Ukoliko Sevilla večeras dobije Athletic Bilbaoa po kvoti 1.57 u bet365 kladionici, borba za naslov bi mogla biti još zanimljivija.

Ipak bi sljedeće kolo moglo biti presudno u borbi za naslov, jer će prve četiri momčadi igrati međusobno. Barcelona dočekuje Atletico Madrida u subotu, gdje su favoriti sa kvotom 1.75. Drugoplasirani Real dočekuje Sevillu kao favorit sa kvotom 2.10!

Situacija na vrhu tabele postat će dosta jasnija, sa tri kola koja će preostati do kraja sezone kada se ove utakmice odigraju.

RASPORED PRVE ČETIRI EKIPE DO KRAJA SEZONE!

Atletico Madrid
Barcelona – Atletico
Atletico – Sociedad
Atletico – Osasuna
Valladolid – Atletico

Real Madrid
Real – Sevilla
Granada – Real
Athletic – Real
Real – Villarreal

Barcelona
Barcelona – Atletico
Levante – Barcelona
Barcelona – Celta Vigo
Eibar – Barcelona

Sevilla
Real – Sevilla
Sevilla – Valencia
Villarreal – Sevilla
Sevilla – Alaves

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelsea FC-a da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!