NaslovnicaVijestiSlovenac poljubio Ronalda na sredini terena, skupo će ga koštati selfie s...

Slovenac poljubio Ronalda na sredini terena, skupo će ga koštati selfie s Portugalcem

Na prijateljskoj utakmici u Ljubljani između reprezentacije Slovenije i Portugala, koja se odigrala u utorak, jedan navijač je utrčao na teren kako bi napravio selfie s glavnom zvijezdom utakmice. Riječ je naravno o Cristianu Ronaldu, s kojim je navijač uspio da se fotografira i poljubi portugalskog asa, a slovenski mediji su objavili kakva ga kazna sada očekuje.

Dakle, zbog selfija i poljupca jednog od najboljih nogometaša svih vremena navijač će morati platiti kaznu od 1000 eura, no vjerojatno je bio svjestan posljedica kada je odlučio ući na teren.

U utorak je u Ljubljani Portugal poražen rezultatom 2:0 od Slovenije, pri čemu su golove postigli Gnezda Čerin i Elšnik. Ronaldo je bio u središtu pažnje jer je nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo grubom igrom domaćina, što je rezultiralo njegovim prigovorima na račun suca Irfana Peljte, koji je bio glavni arbitar ove utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!