NaslovnicaVijestiSLUČAJNOST ILI NE?! Šta se desi kada Portugalac javno prizna da je...

SLUČAJNOST ILI NE?! Šta se desi kada Portugalac javno prizna da je Messi bolji od Ronalda? Njih dvojica to znaju!

Slučajnost ili ne, procijenite sami. Vrijedni portugalski novinari pronašli su informaciju odnosno izjavu u kojoj suigrači Lea Messija iz Barcelone, Portugalci, Nelson Semdeo i Andre Gomesa, priznaju kako je Argentinac bolji od Ronalda. Da su barem bili tiho, možda bi išli na Mundijal. Ova dva nogometaša su jedini koji su to priznali.

Messi bolji od Ronalda

To je s obzirom na činjenicu da je u Portugalu, u pravilu, Cristiano Ronaldo idol i ikona svima, sasvim logično, a sa njihove strane je također logično da suigrača iz kluba tretiraju za boljeg. Čak nekoliko puta, Andre Gomes i Nelson Semedo su etiketirali Messija za najboljeg na svijetu.

>> Platini priznao: Finale SP 1998. bilo je namješteno!

Njih dvojica su Barcelonu pojačali u posljednje dvije sezone, tj. Nakon Europskog prvenstva u Francuskoj, gdje su portugalski nogometaši osvojili naslov europskih prvaka. Naravno, očekivali su  da će boje Portugala braniti i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ali neće. Vjerovali ili ne,  portugalski članovi Barcelone uopće nisu u reprezentaciji, što je izazvalo veliko iznenađenje. Gomes nema najbolju sezonu, ali svi su ga očekivali na popisu. A posebno su svi očekivali Semeda.

[su_vegas]

Sada, ovako … Naravno, sve to može biti slučajnost. Ali mnogi  ne misle da je ovo sve slučajno. Mnogi u Portugalu misle da jeza Portugal na Svjetskom prvenstvu ne može igrati netko tko javno govori o tome da  kapetan Ronaldo nije najbolji na svijetu. Pogotovo ne netko tko javno govori da je najbolji na svijetu Messi. Zanimljivo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!