NaslovnicaVijestiSLUŽBENI SASTAVI: PSG vs Bayern München

SLUŽBENI SASTAVI: PSG vs Bayern München

Za nešto više od sat vremena u Lisabonu počinje veliki okršaj finala Lige prvaka PSG vs Bayern, a treneri Thomas Tuchel i Hansi Flick opredijelili su se za startne postave koje će istrčati na travnjak da Luza, po prvi put u povijesti pred praznim tribinama u finalu Lige prvaka.

PSG vs Bayern

PSG je na završnom turniru u Lisabonu eliminisao Atalantu u četvrtfinalu (2:1) nakon velike drame u završnici susreta, a zatim je u polufinalu sa lakoćom savladao RB Leipzig (3:0). Bayern je najprije do nogu potukao Barcelonu (8:2), a potom “preskočio” Lyon (3:0).

Pariski klub ‘juri’ prvi trofej u klupskoj povijesti, a koji su Bavarci podizali pet puta (posljednji put 2013. godine). Bayern ima priliku da se upiše u povijest kao prvi klub koji je postao europski prvak sa stopostotnim učinkom, pošto su slavili u svih 10 ovosezonskih susreta u Ligi prvaka.

Ukoliko ste iz Hrvatske, prijenos uživo možete pratiti na HRT 2, a za teritoriju Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije prijenos će raditi Arena Sport 1. Utakmicu možete gledati i na programu Nova BH (Bosna i Hercegovina), te na slovenačkoj POP TV. Što se tiče satelitske televizije, finalni susret možete gledati na njemačkom ZDF-u.

SLUŽBENI SASTAVI

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Paredes, Marquinhos, Herrera; Di María, Neymar, Mbappé

Bayern München: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago Alcantara; Coman, Müller, Gnabry; Lewandowski

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!