NaslovnicaVijestiSLUŽBENI SASTAVI: Turska - Italija!

SLUŽBENI SASTAVI: Turska – Italija!

Euro 2020 će večeras u 21 sat otvoriti duel između Turske i Italije koji se igra u Rimu na stadionu Olimpico. Prva utakmica uskoro počinje, a već su izašli i službeni sastavi.

SLUZBENI-SASTAVI-1

U ovom susretu je Italija sa pravom ogroman favorit za pobjedu po kvoti 1.44 koja je drastično pala u posljednjih par dana. Bet365 kladionica nam daje ogroman broj kombinacija i razrada na ovaj susret, dok također računaju okladu automatski dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike. Uz sve to, nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te vaša isplata bude mnogo veća nego na nekim lokalnim kladionicama.

SLUŽBENI SASTAVI: Turska – Italija

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!