NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Alexander Gorgon predstavljen u dresu novog kluba!

SLUŽBENO: Alexander Gorgon predstavljen u dresu novog kluba!

Alexander Gorgon je sada službeno postao novi igrač poljskog prvoligaša Pogona iz Szczecina, koji je na svojim službenim stranicama objavio da je transfer završen.

Alexander Gorgon predstavljen

“Tužan sam što odlazim, ovo je ipak nogomet i profesionalizam. Siguran sam da ćemo se ponovo vidjeti”, rekao je Gorgon.

“Svi trofeji koje smo osvojili su mi vrlo dragi. U prvoj godini smo osvojili duplu krunu. Upoznao sam dosta dragi ljudi, te prijatelja koji će mi to ostati zauvijek.”

Napadač iz Austrije je htio bolji ugovor u Rijeci, koja mu to nije mogla obezbjediti, te je došlo do sporazumnog prekida. Taj ugovor je trebao trajati barem još tri godine.

Alexander Gorgon bi u Pogonu mogao zarađivati nešto slično kao u Rijeci, oko 240.000 eura godišnje, međutim, ta bi se zarada mogla povećati kroz raznorazne bonuse.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!