NaslovnicaVijestiSlužbeno: Antonio Conte je novi trener Tottenhama!

Službeno: Antonio Conte je novi trener Tottenhama!

Službene stranice Tottenhama su upravo objavile da je Antonio Conte novi menadžer, baš kao što smo i očekivali. Potpisao je ugovor sa klubom do ljeta 2023. godine, sa mogućnošću produljenja.

Antonio Conte je osvojio naslov Serije A, uključujući hat-trick Scudettoa sa Juventusom, Premier ligu i također je vodio Italiju, dovodeći Azzurre do četvrtfinala Europskog prvenstva 2016. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rođen u Lecceu, Antonio je svoju igračku karijeru započeo u svom rodnom timu (1985.-1991.) prije nego što je postigao legendarni status u Juventusu (1991.-2004.). Kao vezni igrač, osvojio je pet Scudetta s La Vecchia Signorom, Kup UEFA 1993. i Ligu prvaka 1996.

Za Italiju je odigroa 20 nastupa i bio je dio momčadi koja je postigla status viceprvaka na Svjetskom prvenstvu 1994. godine i Europskom 2000.

Antonio je rekao: “Izuzetno sam sretan što sam se vratio trenerskom poslu, i to u klubu iz Premier lige koji ima ambiciju ponovno biti protagonist.

“Tottenham Hotspur ima najmodernije objekte i jedan od najboljih stadiona na svijetu.

“Jedva čekam da počnem raditi kako bih momčadi i navijačima prenio strast, mentalitet i odlučnost koji su me uvijek odlikovali, kao igrača i kao trenera.”

“Prošlog ljeta naš dogovor se nije dogodio, jer je kraj moje veze sa Interom bio još uvijek svjež i emocionalan, pa sam smatrao da još nije pravo vrijeme za povratak trenerskom poslu.”

“Ali zarazni entuzijazam i odlučnost Daniela Levyja u želji da mi povjeri ovaj zadatak već su pogodili cilj. Sada kada se prilika vratila, odlučio sam je iskoristiti s velikim uvjerenjem.”

Komentirajući imenovanje, generalni direktor nogometa Fabio Paratici rekao je: “Drago nam je što možemo poželjeti dobrodošlicu Antoniju u klub. Njegov rekord govori sam za sebe, s ogromnim iskustvom i trofejima u Italiji i Engleskoj.

“Iz prve ruke znam koje kvalitete nam Antonio može donijeti, budući da sam radio s njim u Juventusu, i veselim se što ću vidjeti njegov rad s našom talentiranom skupinom igrača.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!