NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Aymeric Laporte obukao je dres Manchester Cityja!

SLUŽBENO: Aymeric Laporte obukao je dres Manchester Cityja!

Gianluca Di Marzio u subotu je objavio kako će Aymeric Laporte u ponedjeljak navečer postati novi igrač Manchester Cityja, a u utorak biti predstavljen – zaista tako je i bilo. Jučer je tokom dana vijest o tome prvi potvrdio Cityjev kralj twittera – Benjamin Mendy i tako objavio tu vijest službeno prije nego li službena web stranica kluba. Danas je Aymeric Laporte obukao dres Manchester Cityja te je službeno predstavljen.

23-ogodišnji Francuz postao je drugi najskuplji stoper u povijesti nogometa. No isto tako i drugi najskuplji stoper u ovom zimskom prijelaznom roku jer je najskuplji stoper u povijesti postao Virgil Van Dijk prije mjesec dana kada je potpisao za Liverpool u transferu vrijednom 85 milijuna eura.

Koliko je vrijednost ovog transfera realna? – Aymeric Laporte nema iskustvo igranja knock-out faze Lige prvaka, te ukupno 450 minuta igranja u Ligi prvaka. Isto tako – Aymeric Laporte još nikada nije odigrao službenu utakmicu za reprezentaciju Francuske. Stoga se s pravom pitamo – Može li takav igrač biti drugi najskuplji stoper u povijesti nogometa?

SLUŽBENO PREDSTAVLJEN – #14 STONES

Aymeric Laporte potpisao za Manchester City do 2023. godine i nosit će dres s brojem 14, a povodom predstavljanja Laporte je izjavio:

“Jako sam sretan da sam ovdje! Manchester City je klub jako velikih ambicija i trenutno su jedan od najboljih kluba na svijetu. Jako sam uzbuđen da treniram i učim pod Guardiolom, želim ostvariti puno uspjeha u ovom dresu.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Laporte je nova karika u najskupljoj obrani svijeta. Pep Guardiola nije bio sretan obranom koju je zatekao u Cityju pa je odlučio dovesti nekoliko pojedinaca koji se njemu sviđaju, a za te pojedince uprava se dobro ‘isprsila’. Naime, obrana Cityja izgleda ovako:

John Stones – 55,6 milijuna eura
Nicolas Otamendi – 44,6 milijuna eura
Eliaquim Mangala – 30,5 milijuna eura
Aymeric Laporte – 65 milijuna eura
Vincent Kompany – 8,5 milijuna eura
Benjamin Mendy – 57,5 milijuna eura
Kyle Walker – 51 milijun eura
Danilo – 30 milijuna eura
Fabian Delph – 11,5 milijuna eura
UKUPNO: 354,2 MILIJUNA EURA

Zaista impresivan kadar na raspolaganju ima Pep Guardiola, ali postavlja se pitanje – je li ovakva tržišna utakmica fair? City dovodi igrače od 25 milijuna eura za 65 milijuna eura i to nije riječ o jednom takvom već o 20 igrača koji su višestruko preplaćeni. Ukupan roster Manchester Cityja plaćen je preko 850 milijuna eura!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!